Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5343
Title: Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв
Other Titles: Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков
Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks
Authors: Пшонкін, Едуард Олексійович
Пшонкин, Эдуард Алексеевич
Pshonkin, Eduard
Keywords: кисломолочний продукт
йогурт
молочна сироватка
кисломолочный продукт
йогурт
молочная сыворотка
fermented milk product
yogurt
milk whey
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки.
Description: The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пшонкін Е. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
2,47 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.