Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5343| Title: | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв |
| Other Titles: | Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks |
| Authors: | Пшонкін, Едуард Олексійович Пшонкин, Эдуард Алексеевич Pshonkin, Eduard |
| Keywords: | кисломолочний продукт йогурт молочна сироватка кисломолочный продукт йогурт молочная сыворотка fermented milk product yogurt milk whey |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
| Abstract: | Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки. |
| Description: | The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Пшонкін Е. О. Диплом.pdf | 2,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.