Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМазін, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorМазин, Сергей Анатольевич-
dc.contributor.authorMazin, Sergey-
dc.date.accessioned2018-02-16T06:57:38Z-
dc.date.available2018-02-16T06:57:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5344-
dc.descriptionThe aim of this work is to develop a scientifically based technology for curd cheese dessert enriched with alternative sources of carbohydrates.uk_UK
dc.description.abstractМетою даної роботи є розробка науково-обгрунтованої технології десерту сиркового збагаченого альтернативними джерелами вуглеводів. Целью данной работы является разработка научно-обоснованной технологии десерта творожного обогащенного альтернативными источниками углеводов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсир кисломолочний знежиренийuk_UK
dc.subjectдесерт сирковийuk_UK
dc.subjectвуглеводиuk_UK
dc.subjectтворог обезжиренныйuk_UK
dc.subjectдесерт творожныйuk_UK
dc.subjectуглеводыuk_UK
dc.subjectcottage cheeseuk_UK
dc.subjectskimmed milkuk_UK
dc.subjectdessert starteruk_UK
dc.titleРозробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводівuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии десертов творожных, обогащенных альтернативными источниками углеводовuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of dessert cheeses technology, enriched with alternative sources of carbohydratesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мазін С. А. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.