Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5344
Title: | Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводів |
Other Titles: | Разработка технологии десертов творожных, обогащенных альтернативными источниками углеводов Development of dessert cheeses technology, enriched with alternative sources of carbohydrates |
Authors: | Мазін, Сергій Анатолійович Мазин, Сергей Анатольевич Mazin, Sergey |
Keywords: | сир кисломолочний знежирений десерт сирковий вуглеводи творог обезжиренный десерт творожный углеводы cottage cheese skimmed milk dessert starter |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Abstract: | Метою даної роботи є розробка науково-обгрунтованої технології десерту сиркового збагаченого альтернативними джерелами вуглеводів. Целью данной работы является разработка научно-обоснованной технологии десерта творожного обогащенного альтернативными источниками углеводов. |
Description: | The aim of this work is to develop a scientifically based technology for curd cheese dessert enriched with alternative sources of carbohydrates. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5344 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мазін С. А. Диплом.pdf Restricted Access | 1,78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.