Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5344
Title: Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводів
Other Titles: Разработка технологии десертов творожных, обогащенных альтернативными источниками углеводов
Development of dessert cheeses technology, enriched with alternative sources of carbohydrates
Authors: Мазін, Сергій Анатолійович
Мазин, Сергей Анатольевич
Mazin, Sergey
Keywords: сир кисломолочний знежирений
десерт сирковий
вуглеводи
творог обезжиренный
десерт творожный
углеводы
cottage cheese
skimmed milk
dessert starter
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Метою даної роботи є розробка науково-обгрунтованої технології десерту сиркового збагаченого альтернативними джерелами вуглеводів. Целью данной работы является разработка научно-обоснованной технологии десерта творожного обогащенного альтернативными источниками углеводов.
Description: The aim of this work is to develop a scientifically based technology for curd cheese dessert enriched with alternative sources of carbohydrates.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5344
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазін С. А. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,78 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.