Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5345
Назва: | Розробка технології виробництва десертних видів масла |
Інші назви: | Разработка технологии производства десертных видов масла Development of a technology for the production of dessert types of butter |
Автори: | Корочкова, Дарія Іллівна Корочкова, Дария Иллинична Korochkova, Daria |
Ключові слова: | масло солодковершкове збивання збагачення масло сладкосливочное взбивание обогащение sweetened butter whipping dressing |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є розробка технології виробництва десертних видів масла. Целью данной работы является разработка технологии производства десертных видов масла. |
Опис: | The aim of the work is to develop a technology for the production of dessert butter. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5345 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корочкова Д. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.