Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5345
Назва: Розробка технології виробництва десертних видів масла
Інші назви: Разработка технологии производства десертных видов масла
Development of a technology for the production of dessert types of butter
Автори: Корочкова, Дарія Іллівна
Корочкова, Дария Иллинична
Korochkova, Daria
Ключові слова: масло солодковершкове
збивання
збагачення
масло сладкосливочное
взбивание
обогащение
sweetened butter
whipping
dressing
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є розробка технології виробництва десертних видів масла. Целью данной работы является разработка технологии производства десертных видов масла.
Опис: The aim of the work is to develop a technology for the production of dessert butter.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5345
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корочкова Д. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.