Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5345
Title: Розробка технології виробництва десертних видів масла
Other Titles: Разработка технологии производства десертных видов масла
Development of a technology for the production of dessert types of butter
Authors: Корочкова, Дарія Іллівна
Корочкова, Дария Иллинична
Korochkova, Daria
Keywords: масло солодковершкове
збивання
збагачення
масло сладкосливочное
взбивание
обогащение
sweetened butter
whipping
dressing
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Метою даної роботи є розробка технології виробництва десертних видів масла. Целью данной работы является разработка технологии производства десертных видов масла.
Description: The aim of the work is to develop a technology for the production of dessert butter.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5345
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корочкова Д. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,87 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.