Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5368
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шостак, Артур | - |
dc.contributor.author | Шостак, Артур | - |
dc.contributor.author | Shostak, Artur | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-19T08:54:07Z | - |
dc.date.available | 2018-02-19T08:54:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5368 | - |
dc.description | The aim of the master's thesis is to develop the formulations of sausages, to substantiate the amount of semi-finished products in the formulation, to develop a new technology of production of sausages using the semi-finished product "Perepilochka". When developing the technology, we took into account the necessity of producing this product for the meat industry of Ukraine, the initial chemical composition of the semi-finished product, the preservation of the basic functional and technological parameters by the new product, and also ensuring maximum preservation of vitamin E in the process of cooking sausages and the content of organic calcium. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою магістерської роботи є розробка рецептури сардельок, обґрунтування кількості напівфабрикату у складі рецептури, розробка нової технології виробництва сардельок з використанням напівфабрикату «Перепілочка». При розробці технології нами враховувалась необхідність виробництва цього виробу для м’ясної промисловості України, початковий хімічний склад напівфабрикату, збереження новим виробом основних функціонально-технологічних показників, а також забезпечення максимального збереження вітаміну Е в технологічному процесі приготування сардельок та вміст органічного кальцію. Целью магистерской работы является разработка рецептуры сарделек, обоснование количества полуфабриката в составе рецептуры, разработка новой технологии производства сарделек с использованием полуфабриката «Перепелочка». При разработке технологии нами учитывалась необходимость производства этого изделия для мясной промышленности Украины, начальный химический состав полуфабриката, сохранение новым изделием основных функционально-технологических показателей, а также обеспечение максимального сохранения витамина Е в технологическом процессе приготовления сарделек и содержание органического кальция. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикат «Перепілочка» | uk_UK |
dc.subject | сардельки | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикат «Перепелочка» | uk_UK |
dc.subject | сардельки | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | semi-finished "Perepilochka" | uk_UK |
dc.subject | sausages | uk_UK |
dc.title | Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование полуфабриката «Перепелочка» в технологии сарделек | uk_UK |
dc.title.alternative | The use of semi-finished "Perepilochka" in technology of sausages | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шостак А. В. Диплом.pdf Restricted Access | 1,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.