Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШостак, Артур-
dc.contributor.authorШостак, Артур-
dc.contributor.authorShostak, Artur-
dc.date.accessioned2018-02-19T08:54:07Z-
dc.date.available2018-02-19T08:54:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньоваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5368-
dc.descriptionThe aim of the master's thesis is to develop the formulations of sausages, to substantiate the amount of semi-finished products in the formulation, to develop a new technology of production of sausages using the semi-finished product "Perepilochka". When developing the technology, we took into account the necessity of producing this product for the meat industry of Ukraine, the initial chemical composition of the semi-finished product, the preservation of the basic functional and technological parameters by the new product, and also ensuring maximum preservation of vitamin E in the process of cooking sausages and the content of organic calcium.uk_UK
dc.description.abstractМетою магістерської роботи є розробка рецептури сардельок, обґрунтування кількості напівфабрикату у складі рецептури, розробка нової технології виробництва сардельок з використанням напівфабрикату «Перепілочка». При розробці технології нами враховувалась необхідність виробництва цього виробу для м’ясної промисловості України, початковий хімічний склад напівфабрикату, збереження новим виробом основних функціонально-технологічних показників, а також забезпечення максимального збереження вітаміну Е в технологічному процесі приготування сардельок та вміст органічного кальцію. Целью магистерской работы является разработка рецептуры сарделек, обоснование количества полуфабриката в составе рецептуры, разработка новой технологии производства сарделек с использованием полуфабриката «Перепелочка». При разработке технологии нами учитывалась необходимость производства этого изделия для мясной промышленности Украины, начальный химический состав полуфабриката, сохранение новым изделием основных функционально-технологических показателей, а также обеспечение максимального сохранения витамина Е в технологическом процессе приготовления сарделек и содержание органического кальция.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectнапівфабрикат «Перепілочка»uk_UK
dc.subjectсарделькиuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectполуфабрикат «Перепелочка»uk_UK
dc.subjectсарделькиuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsemi-finished "Perepilochka"uk_UK
dc.subjectsausagesuk_UK
dc.titleВикористання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокuk_UK
dc.title.alternativeИспользование полуфабриката «Перепелочка» в технологии сарделекuk_UK
dc.title.alternativeThe use of semi-finished "Perepilochka" in technology of sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шостак А. В. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.