Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5368
Назва: Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок
Інші назви: Использование полуфабриката «Перепелочка» в технологии сарделек
The use of semi-finished "Perepilochka" in technology of sausages
Автори: Шостак, Артур
Шостак, Артур
Shostak, Artur
Ключові слова: технологія
напівфабрикат «Перепілочка»
сардельки
технология
полуфабрикат «Перепелочка»
сардельки
technology
semi-finished "Perepilochka"
sausages
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова
Короткий огляд (реферат): Метою магістерської роботи є розробка рецептури сардельок, обґрунтування кількості напівфабрикату у складі рецептури, розробка нової технології виробництва сардельок з використанням напівфабрикату «Перепілочка». При розробці технології нами враховувалась необхідність виробництва цього виробу для м’ясної промисловості України, початковий хімічний склад напівфабрикату, збереження новим виробом основних функціонально-технологічних показників, а також забезпечення максимального збереження вітаміну Е в технологічному процесі приготування сардельок та вміст органічного кальцію. Целью магистерской работы является разработка рецептуры сарделек, обоснование количества полуфабриката в составе рецептуры, разработка новой технологии производства сарделек с использованием полуфабриката «Перепелочка». При разработке технологии нами учитывалась необходимость производства этого изделия для мясной промышленности Украины, начальный химический состав полуфабриката, сохранение новым изделием основных функционально-технологических показателей, а также обеспечение максимального сохранения витамина Е в технологическом процессе приготовления сарделек и содержание органического кальция.
Опис: The aim of the master's thesis is to develop the formulations of sausages, to substantiate the amount of semi-finished products in the formulation, to develop a new technology of production of sausages using the semi-finished product "Perepilochka". When developing the technology, we took into account the necessity of producing this product for the meat industry of Ukraine, the initial chemical composition of the semi-finished product, the preservation of the basic functional and technological parameters by the new product, and also ensuring maximum preservation of vitamin E in the process of cooking sausages and the content of organic calcium.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5368
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шостак А. В. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.