Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5387
Title: Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху
Other Titles: Усовершенствование технологии самбук с использованием льняного жмиха
Improving the technology of sambuk using linen pulp
Authors: Авхачова, М. О.
Авхачёва, М. А.
Akshachova, M. O.
Keywords: самбук
жмих
льон
самбук
жмых
лен
sambuk
zmich
flax
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Робота складається із вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаної літератури і додатків. У вступі обгрунтовується актуальність теми та формулюються задачі подальшого дослідження. Работа состоит из вступления, пяти разделов, выводов, списка использованной литературы и приложений. Во введении обосновывается актуальность темы и формулируются задачи дальнейшего исследования.
Description: The work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used literature and applications. The introduction substantiates the relevance of the topic and formulates the objectives of further research.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Авхачова М. О. Диплом .pdf
  Restricted Access
1,5 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.