Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5574
Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва лимонаду
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства лимонада
Substantiation and analysis of the technology of production of lemonade
Автори: Сіряченко, Яніна Андріївна
Сиряченко, Янина Андреевна
Siriachenko, Yanina Andreevna
Ключові слова: безалкогольні газовані напої
діоксид вуглецю
есенція
безалкогольные напитки
диоксид углерода
эссенция
non-alcoholic carbonated drinks
carbon dioxide
essence
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): В курсовій роботі досліджено шляхи подальшого розвитку технологічної схеми по виробництву лимонаду. Наведена класифікація видів лимонаду. Розроблені технологічна та апаратурна схеми з виробництва лимонаду. Проведено розрахунки витрат сировини на виробництво 100 дал напою, з перерахунком на суху речовину. В курсовой работе исследованы пути дальнейшего развития технологической схемы по производству лимонада. Приведенная классификация видов лимонада. Разработанные технологическая и аппаратурная схемы по производству лимонада. Проведены расчеты расхода сырья на производство 100 дал напитка, с пересчетом на сухое вещество.
Опис: In the course work has been investigated ways of further development of technological scheme for the production of lemonade. Classification of types of lemonade is given. Technological and equipment schemes for the production of lemonade have been developed. The calculations of raw material costs for the production of 100 doles of a drink were made, with a conversion to a dry substance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5574
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова робота_21.01.18 Сіряченко.pdf
  Restricted Access
2,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.