Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5575
Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикату
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства пражского полуфабриката
Substantiation and analysis of the production technology of the Prague semi-finished product
Автори: Хмелюк, Тамара Анатоліївна
Хмелюк, Тамара Анатольевна
Khmelyuk, Tamara Anatolievna
Ключові слова: празький напівфабрикат
сировина
торт
пражский полуфабрикат
сырье
торт
Prague semi-finished product
raw materials
cake
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У курсовій роботі досліджено технологію виробництва празького напівфабрикату. Наведена інформація з ДСТУ про якість продуктів для приготування торта. Особлива увага акцентована на технології приготування бісквіту, крему, глазурі. Також приділяється увага інновації. На апаратурно-технологічній детально показано технологію виробництва празького напівфабрикату. Проведено технологічні розрахунки для пропорційного внесення інгредієнтів в тісто. В курсовой работе исследованы технологию производства пражского полуфабриката. Приведенная информация ДСТУ о качестве продуктов для приготовления торта. Особое внимание акцентировано на технологии приготовления бисквита, крема, глазури. Также уделяется внимание инновации. На аппаратурно-технологической подробно показано технологию производства пражского полуфабриката. Проведено технологические расчеты для пропорционального внесения ингредиентов в тесто.
Опис: In the course work the technology of production of the Prague semi-finished product is investigated. Information is provided on the quality of products for the preparation of cake from DSTU. Special attention is paid to the technology of preparation of sponge cake, cream, glaze. Attention is also paid to innovation. The hardware and technology details show the production technology of the Prague semi-finished product. Technological calculations were made for the proportional introduction of ingredients into the dough.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5575
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КП Хмелюк Т.А. — копия.pdf
  Restricted Access
1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.