Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorШубина, Евгения Андреевна-
dc.contributor.authorShubina, Yevheniia Andriivna-
dc.date.accessioned2018-03-23T12:32:52Z-
dc.date.available2018-03-23T12:32:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590-
dc.descriptionThe article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out.uk_UK
dc.description.abstractУ статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectвермішель швидкого приготуванняuk_UK
dc.subjectгідротермічна обробкаuk_UK
dc.subjectсмаковий розчинuk_UK
dc.subjectвермишель быстрого приготовленияuk_UK
dc.subjectгидротермическая обработкаuk_UK
dc.subjectвкусовой растворuk_UK
dc.subjectvermicelli of fast cookinguk_UK
dc.subjecthydrothermal treatmentuk_UK
dc.subjecttaste solutionuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сируuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыраuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of mivina production technology with cheese tasteuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсова робота_Шубина Е.А.pdf
  Restricted Access
1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.