Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5590
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Шубина, Евгения Андреевна | - |
dc.contributor.author | Shubina, Yevheniia Andriivna | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T12:32:52Z | - |
dc.date.available | 2018-03-23T12:32:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590 | - |
dc.description | The article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | вермішель швидкого приготування | uk_UK |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk_UK |
dc.subject | смаковий розчин | uk_UK |
dc.subject | вермишель быстрого приготовления | uk_UK |
dc.subject | гидротермическая обработка | uk_UK |
dc.subject | вкусовой раствор | uk_UK |
dc.subject | vermicelli of fast cooking | uk_UK |
dc.subject | hydrothermal treatment | uk_UK |
dc.subject | taste solution | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыра | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of mivina production technology with cheese taste | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курсова робота_Шубина Е.А.pdf Restricted Access | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.