Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5590
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыра
Substantiation and analysis of mivina production technology with cheese taste
Authors: Шубіна, Євгенія Андріївна
Шубина, Евгения Андреевна
Shubina, Yevheniia Andriivna
Keywords: вермішель швидкого приготування
гідротермічна обробка
смаковий розчин
вермишель быстрого приготовления
гидротермическая обработка
вкусовой раствор
vermicelli of fast cooking
hydrothermal treatment
taste solution
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности.
Description: The article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсова робота_Шубина Е.А.pdf
  Restricted Access
1,34 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.