Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5590
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыра Substantiation and analysis of mivina production technology with cheese taste |
Автори: | Шубіна, Євгенія Андріївна Шубина, Евгения Андреевна Shubina, Yevheniia Andriivna |
Ключові слова: | вермішель швидкого приготування гідротермічна обробка смаковий розчин вермишель быстрого приготовления гидротермическая обработка вкусовой раствор vermicelli of fast cooking hydrothermal treatment taste solution |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности. |
Опис: | The article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курсова робота_Шубина Е.А.pdf Restricted Access | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.