Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5613
Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком
Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds
Автори: Коган, Валерія Русланівна
Коган, Валерия Руслановна
Kohan, Valeriia Ruslanovna
Ключові слова: здобні вироби
опара
тісто
сдобные изделия
опара
тесто
crocheted products
opara
dough
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.
Опис: In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf
  Restricted Access
1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.