Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5613
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds |
Автори: | Коган, Валерія Русланівна Коган, Валерия Руслановна Kohan, Valeriia Ruslanovna |
Ключові слова: | здобні вироби опара тісто сдобные изделия опара тесто crocheted products opara dough |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества. |
Опис: | In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf Restricted Access | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.