Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5614| Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів |
| Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий Substantiation and analysis production technology bagels products |
| Authors: | Балаклейська, Дар’я Миколаївна Балаклейская, Дарья Николаевна Balakleiska, Daria Mykolayivna |
| Keywords: | бубличні вироби рідка опара тісто бараночные изделия жидкая опара тесто bagels products liquid opaque dough |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Abstract: | У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». |
| Description: | The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| kursach_Balakleyskoyi.pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.