Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5614
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий
Substantiation and analysis production technology bagels products
Authors: Балаклейська, Дар’я Миколаївна
Балаклейская, Дарья Николаевна
Balakleiska, Daria Mykolayivna
Keywords: бубличні вироби
рідка опара
тісто
бараночные изделия
жидкая опара
тесто
bagels products
liquid opaque
dough
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские».
Description: The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kursach_Balakleyskoyi.pdf
  Restricted Access
1,57 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.