Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалаклейська, Дар’я Миколаївна-
dc.contributor.authorБалаклейская, Дарья Николаевна-
dc.contributor.authorBalakleiska, Daria Mykolayivna-
dc.date.accessioned2018-04-02T09:39:52Z-
dc.date.available2018-04-02T09:39:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614-
dc.descriptionThe article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”.uk_UK
dc.description.abstractУ роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectбубличні виробиuk_UK
dc.subjectрідка опараuk_UK
dc.subjectтістоuk_UK
dc.subjectбараночные изделияuk_UK
dc.subjectжидкая опараuk_UK
dc.subjectтестоuk_UK
dc.subjectbagels productsuk_UK
dc.subjectliquid opaqueuk_UK
dc.subjectdoughuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробівuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства бараночных изделийuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis production technology bagels productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kursach_Balakleyskoyi.pdf
  Restricted Access
1,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.