Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5614Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Балаклейська, Дар’я Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Балаклейская, Дарья Николаевна | - |
| dc.contributor.author | Balakleiska, Daria Mykolayivna | - |
| dc.date.accessioned | 2018-04-02T09:39:52Z | - |
| dc.date.available | 2018-04-02T09:39:52Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614 | - |
| dc.description | The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. | uk_UK |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
| dc.subject | бубличні вироби | uk_UK |
| dc.subject | рідка опара | uk_UK |
| dc.subject | тісто | uk_UK |
| dc.subject | бараночные изделия | uk_UK |
| dc.subject | жидкая опара | uk_UK |
| dc.subject | тесто | uk_UK |
| dc.subject | bagels products | uk_UK |
| dc.subject | liquid opaque | uk_UK |
| dc.subject | dough | uk_UK |
| dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів | uk_UK |
| dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий | uk_UK |
| dc.title.alternative | Substantiation and analysis production technology bagels products | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kursach_Balakleyskoyi.pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.