Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5614
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий Substantiation and analysis production technology bagels products |
Автори: | Балаклейська, Дар’я Миколаївна Балаклейская, Дарья Николаевна Balakleiska, Daria Mykolayivna |
Ключові слова: | бубличні вироби рідка опара тісто бараночные изделия жидкая опара тесто bagels products liquid opaque dough |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». |
Опис: | The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kursach_Balakleyskoyi.pdf Restricted Access | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.