Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5674
Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина Substantiation and analysis of the production technology of white table wine |
Authors: | Єршов, Олександр Вадимович Ершов, Александр Вадимович Ershov, Alexandr Vadimovich |
Keywords: | вино якість контроль якості вино качество контроль качества wine quality quality control |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. |
Description: | The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Єршов О. В. Курсова.pdf Restricted Access | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.