Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5674| Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина |
| Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина Substantiation and analysis of the production technology of white table wine |
| Authors: | Єршов, Олександр Вадимович Ершов, Александр Вадимович Ershov, Alexandr Vadimovich |
| Keywords: | вино якість контроль якості вино качество контроль качества wine quality quality control |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Abstract: | У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. |
| Description: | The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Єршов О. В. Курсова.pdf Restricted Access | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.