Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5674
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина
Substantiation and analysis of the production technology of white table wine
Authors: Єршов, Олександр Вадимович
Ершов, Александр Вадимович
Ershov, Alexandr Vadimovich
Keywords: вино
якість
контроль якості
вино
качество
контроль качества
wine
quality
quality control
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка.
Description: The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єршов О. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
1,88 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.