Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄршов, Олександр Вадимович-
dc.contributor.authorЕршов, Александр Вадимович-
dc.contributor.authorErshov, Alexandr Vadimovich-
dc.date.accessioned2018-04-26T08:09:12Z-
dc.date.available2018-04-26T08:09:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674-
dc.descriptionThe article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink.uk_UK
dc.description.abstractУ статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectвиноuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectвиноuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectконтроль качестваuk_UK
dc.subjectwineuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectquality controluk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового винаuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства белого столового винаuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of the production technology of white table wineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єршов О. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.