Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5674
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина Substantiation and analysis of the production technology of white table wine |
Автори: | Єршов, Олександр Вадимович Ершов, Александр Вадимович Ershov, Alexandr Vadimovich |
Ключові слова: | вино якість контроль якості вино качество контроль качества wine quality quality control |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. |
Опис: | The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єршов О. В. Курсова.pdf Restricted Access | 1,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.