Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копиця, Олексій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Копица, Алексей Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kopitsa, Alexey Anatolyevich | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-15T09:15:50Z | - |
dc.date.available | 2018-05-15T09:15:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694 | - |
dc.description | The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | хліб | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | контроль якості | uk_UK |
dc.subject | хлеб | uk_UK |
dc.subject | качество | uk_UK |
dc.subject | контроль качества | uk_UK |
dc.subject | bread | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | quality control | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного | uk_UK |
dc.title.alternative | Justification and analysis of the technology of rye bread production | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
пдф курсач.pdf Restricted Access | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.