Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопиця, Олексій Анатолійович-
dc.contributor.authorКопица, Алексей Анатольевич-
dc.contributor.authorKopitsa, Alexey Anatolyevich-
dc.date.accessioned2018-05-15T09:15:50Z-
dc.date.available2018-05-15T09:15:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694-
dc.descriptionThe article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity.uk_UK
dc.description.abstractУ статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectхлібuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectхлебuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectконтроль качестваuk_UK
dc.subjectbreaduk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectquality controluk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житньогоuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства хлеба ржаногоuk_UK
dc.title.alternativeJustification and analysis of the technology of rye bread productionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
пдф курсач.pdf
  Restricted Access
1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.