Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5694
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного Justification and analysis of the technology of rye bread production |
Автори: | Копиця, Олексій Анатолійович Копица, Алексей Анатольевич Kopitsa, Alexey Anatolyevich |
Ключові слова: | хліб якість контроль якості хлеб качество контроль качества bread quality quality control |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. |
Опис: | The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
пдф курсач.pdf Restricted Access | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.