Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5694
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного
Justification and analysis of the technology of rye bread production
Authors: Копиця, Олексій Анатолійович
Копица, Алексей Анатольевич
Kopitsa, Alexey Anatolyevich
Keywords: хліб
якість
контроль якості
хлеб
качество
контроль качества
bread
quality
quality control
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности.
Description: The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
пдф курсач.pdf
  Restricted Access
1,03 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.