Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5694
Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного Justification and analysis of the technology of rye bread production |
Authors: | Копиця, Олексій Анатолійович Копица, Алексей Анатольевич Kopitsa, Alexey Anatolyevich |
Keywords: | хліб якість контроль якості хлеб качество контроль качества bread quality quality control |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. |
Description: | The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
пдф курсач.pdf Restricted Access | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.