Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5694| Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього |
| Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного Justification and analysis of the technology of rye bread production |
| Authors: | Копиця, Олексій Анатолійович Копица, Алексей Анатольевич Kopitsa, Alexey Anatolyevich |
| Keywords: | хліб якість контроль якості хлеб качество контроль качества bread quality quality control |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | СНАУ |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Abstract: | У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. |
| Description: | The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| пдф курсач.pdf Restricted Access | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.