Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮфряков, Я. О.-
dc.contributor.authorЮфряков, Я. А.-
dc.contributor.authorYufryakov, Yakov-
dc.date.accessioned2018-06-08T10:14:57Z-
dc.date.available2018-06-08T10:14:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5816-
dc.descriptionThe possibility of using аpple powder for the production of bakery products with new taste and properties of health-improving nature, which can be implemented in the institutions of the restaurant economy, is considered.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання яблучного порошку для одержання булочних виробів з новими смаковими якостями і властивостями оздоровчого характеру, які можуть реалізуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность использования яблочного порошка для получе-ния булочных изделий с новыми вкусовыми качествами и свойствами оздоро-вительного характера, которые могут реализоваться в учреждениях ресторан-ного хозяйства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UK
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UK
dc.subjectбулочні вироби з дріжджового тістаuk_UK
dc.subjectфункциональные свойстваuk_UK
dc.subjectмучные кондитерские изделияuk_UK
dc.subjectбулочные изделия из дрожжевого тестаuk_UK
dc.subjectfunctional propertiesuk_UK
dc.subjectflour confectioneryuk_UK
dc.subjectbakery products from yeast doughuk_UK
dc.titleУдосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии булки «Городской» с использованием яблочного порошка и проектирование технологического процесса в столовой на 70 мест с расчетом кондитерского цехаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of the "Urban" bread with the use of apple powder and design of the technological process in the dining room for 70 seats with the calculation of the confectionery shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юфряков_Я.О..PDF
  Restricted Access
3,61 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.