Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5816
Title: | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху |
Other Titles: | Усовершенствование технологии булки «Городской» с использованием яблочного порошка и проектирование технологического процесса в столовой на 70 мест с расчетом кондитерского цеха Improvement of the technology of the "Urban" bread with the use of apple powder and design of the technological process in the dining room for 70 seats with the calculation of the confectionery shop |
Authors: | Юфряков, Я. О. Юфряков, Я. А. Yufryakov, Yakov |
Keywords: | функціональні властивості борошняні кондитерські вироби булочні вироби з дріжджового тіста функциональные свойства мучные кондитерские изделия булочные изделия из дрожжевого теста functional properties flour confectionery bakery products from yeast dough |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Розглянуто можливість використання яблучного порошку для одержання булочних виробів з новими смаковими якостями і властивостями оздоровчого характеру, які можуть реалізуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность использования яблочного порошка для получе-ния булочных изделий с новыми вкусовыми качествами и свойствами оздоро-вительного характера, которые могут реализоваться в учреждениях ресторан-ного хозяйства. |
Description: | The possibility of using аpple powder for the production of bakery products with new taste and properties of health-improving nature, which can be implemented in the institutions of the restaurant economy, is considered. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5816 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Юфряков_Я.О..PDF Restricted Access | 3,61 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.