Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5816
Title: Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху
Other Titles: Усовершенствование технологии булки «Городской» с использованием яблочного порошка и проектирование технологического процесса в столовой на 70 мест с расчетом кондитерского цеха
Improvement of the technology of the "Urban" bread with the use of apple powder and design of the technological process in the dining room for 70 seats with the calculation of the confectionery shop
Authors: Юфряков, Я. О.
Юфряков, Я. А.
Yufryakov, Yakov
Keywords: функціональні властивості
борошняні кондитерські вироби
булочні вироби з дріжджового тіста
функциональные свойства
мучные кондитерские изделия
булочные изделия из дрожжевого теста
functional properties
flour confectionery
bakery products from yeast dough
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Розглянуто можливість використання яблучного порошку для одержання булочних виробів з новими смаковими якостями і властивостями оздоровчого характеру, які можуть реалізуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность использования яблочного порошка для получе-ния булочных изделий с новыми вкусовыми качествами и свойствами оздоро-вительного характера, которые могут реализоваться в учреждениях ресторан-ного хозяйства.
Description: The possibility of using аpple powder for the production of bakery products with new taste and properties of health-improving nature, which can be implemented in the institutions of the restaurant economy, is considered.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5816
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юфряков_Я.О..PDF
  Restricted Access
3,61 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.