Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5827| Title: | Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного) |
| Other Titles: | Технология производства творога и техническое переоснащение ООО «Белоцерковская агропромышленная группа» (цех по производству творога) Technology of production of cheese dairy and technical re-equipment of PE "Belotserkivska agroindustrial group" (shop for the production of cheese dairy products) |
| Authors: | Кревсун, Катерина Вікторівна Кревсун, Екатерина Викторовна Krevsun, Ekaterina Viktorovna |
| Keywords: | сир кисломолочний молоко сиркова маса творог молоко творожная маса sour milk cheese milk sour cream |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | СНАУ |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Abstract: | В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані технології виробництва сиру кисломолочного, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. В работе проанализировано состояние молочной промышленности, описаны технологии производства творога, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов;также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. |
| Description: | The article analyzes the state of the dairy industry, the described technologiesproduction of cheese dairy products, detailed technological schemesproduction and calculation of raw materials, auxiliary materials;Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5827 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| кревсун.pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.