Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5827
Title: Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного)
Other Titles: Технология производства творога и техническое переоснащение ООО «Белоцерковская агропромышленная группа» (цех по производству творога)
Technology of production of cheese dairy and technical re-equipment of PE "Belotserkivska agroindustrial group" (shop for the production of cheese dairy products)
Authors: Кревсун, Катерина Вікторівна
Кревсун, Екатерина Викторовна
Krevsun, Ekaterina Viktorovna
Keywords: сир кисломолочний
молоко
сиркова маса
творог
молоко
творожная маса
sour milk cheese
milk
sour cream
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані технології виробництва сиру кисломолочного, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. В работе проанализировано состояние молочной промышленности, описаны технологии производства творога, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов;также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади.
Description: The article analyzes the state of the dairy industry, the described technologiesproduction of cheese dairy products, detailed technological schemesproduction and calculation of raw materials, auxiliary materials;Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5827
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кревсун.pdf2,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.