Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5830
Назва: Технологія виробництва ковбасок для смаження та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Інші назви: Технология производства колбасок для жарки и техническое переоснащение цеха полуфабрикатов на ООО «Глобинский мясокомбинат»
The technology of production of sausages for frying and technical re-equipment of the workshop of semi-finished products at LLC «Globinsky meat processing plant»
Автори: Кутова, Тетяна Сергіївна
Кутовая, Татьяна Сергеевна
Kutova, Tetiana
Ключові слова: технологія
напівфабрикат
м'ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-fabricate
meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Короткий огляд (реферат): Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є чергове збільшення випуску м’ясної продукції, збільшення асортименту за потребами споживачів, щонайбільше скоротить економічну ефективність підприємства та підвищення якості продукту. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является очередное увеличение выпуска мясной продукции, увеличение ассортимента по потребностям потребителей, что максимум сократит экономическую эффективность предприятия и повысит качество продукта.
Опис: The main task of the meat processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is another increase in the production of meat products, an increase in the range of consumer needs, which will at the very least reduce the economic efficiency of the enterprise and improve the quality of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5830
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кутова.pdf
  Restricted Access
2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.