Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5830
Title: Технологія виробництва ковбасок для смаження та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Other Titles: Технология производства колбасок для жарки и техническое переоснащение цеха полуфабрикатов на ООО «Глобинский мясокомбинат»
The technology of production of sausages for frying and technical re-equipment of the workshop of semi-finished products at LLC «Globinsky meat processing plant»
Authors: Кутова, Тетяна Сергіївна
Кутовая, Татьяна Сергеевна
Kutova, Tetiana
Keywords: технологія
напівфабрикат
м'ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-fabricate
meat
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є чергове збільшення випуску м’ясної продукції, збільшення асортименту за потребами споживачів, щонайбільше скоротить економічну ефективність підприємства та підвищення якості продукту. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является очередное увеличение выпуска мясной продукции, увеличение ассортимента по потребностям потребителей, что максимум сократит экономическую эффективность предприятия и повысит качество продукта.
Description: The main task of the meat processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is another increase in the production of meat products, an increase in the range of consumer needs, which will at the very least reduce the economic efficiency of the enterprise and improve the quality of the product.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5830
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кутова.pdf
  Restricted Access
2,38 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.