Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5831
Title: Технологія виробництва напівфабрикатів та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Other Titles: Технология производства полуфабрикатов и техническое переоснащение цеха полуфабрикатов на ООО «Глобинский мясокомбинат»
The technology of Production of semi-finished productsand technical re-equipment of the workshop of semi-finished products at LLC «Globinsky meat processing plant»
Authors: Будніцька, Ганна Олександрівна
Будницкая, Анна Александровна
Budnitskaia, Anna
Keywords: технологія
напівфабрикат
м'ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-fabricate
meat
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека.
Description: The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5831
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
будницька.pdf
  Restricted Access
2,73 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.