Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5832| Назва: | Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів) | 
| Інші назви: | Технология производства плавленого сыра и техническое переоснащение ЧП "Белоцерковская агропромышленная группа" (цех по производству плавленых сыров) Technology of production of melted cheese and technical re-equipment of PE "Bilotserkivska agroindustrial group" (a shop for production of processed cheeses)  | 
| Автори: | Марченко, Марина Михайлівна Марченко, Марина Михайловна Marchenko, Maryna  | 
| Ключові слова: | плавлення сир копчення плавление сыр копчение fusion cheese smoking  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | СНАУ | 
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | 
| Короткий огляд (реферат): | Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами. | 
| Опис: | Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5832 | 
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| диплом Марченко.pdf | 2,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.