Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5832
Title: Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів)
Other Titles: Технология производства плавленого сыра и техническое переоснащение ЧП "Белоцерковская агропромышленная группа" (цех по производству плавленых сыров)
Technology of production of melted cheese and technical re-equipment of PE "Bilotserkivska agroindustrial group" (a shop for production of processed cheeses)
Authors: Марченко, Марина Михайлівна
Марченко, Марина Михайловна
Marchenko, Maryna
Keywords: плавлення
сир
копчення
плавление
сыр
копчение
fusion
cheese
smoking
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.
Description: Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5832
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Марченко.pdf
  Restricted Access
2,82 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.