Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5832
Title: | Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів) |
Other Titles: | Технология производства плавленого сыра и техническое переоснащение ЧП "Белоцерковская агропромышленная группа" (цех по производству плавленых сыров) Technology of production of melted cheese and technical re-equipment of PE "Bilotserkivska agroindustrial group" (a shop for production of processed cheeses) |
Authors: | Марченко, Марина Михайлівна Марченко, Марина Михайловна Marchenko, Maryna |
Keywords: | плавлення сир копчення плавление сыр копчение fusion cheese smoking |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами. |
Description: | Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5832 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
диплом Марченко.pdf Restricted Access | 2,82 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.