Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5833| Title: | Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів) |
| Other Titles: | Технология производства сыра полутвердого. Техническое переоснащение ПАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров) Technology of production of semi-hard cheese. Technical re-equipment of PJSC "Рyryatinsky cheese factory" (cheese production workshop) |
| Authors: | Гончар, Анна Олександрівна Гончар, Анна Александровна Honchar, Anna |
| Keywords: | молоко сир закваска молоко творог закваска milk cheese sourdough |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | СНАУ |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко |
| Abstract: | На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів іх виробництва. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объемов их производства. |
| Description: | At this stage of economic development, there is an expansion of the range of this group of goods and an increase in their production. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5833 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гончар А.О..pdf Restricted Access | 3,86 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.