Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5833
Title: Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів)
Other Titles: Технология производства сыра полутвердого. Техническое переоснащение ПАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров)
Technology of production of semi-hard cheese. Technical re-equipment of PJSC "Рyryatinsky cheese factory" (cheese production workshop)
Authors: Гончар, Анна Олександрівна
Гончар, Анна Александровна
Honchar, Anna
Keywords: молоко
сир
закваска
молоко
творог
закваска
milk
cheese
sourdough
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Abstract: На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів іх виробництва. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объемов их производства.
Description: At this stage of economic development, there is an expansion of the range of this group of goods and an increase in their production.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5833
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончар А.О..pdf
  Restricted Access
3,86 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.