Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5834| Title: | Технологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів) |
| Other Titles: | Технология рассольных сыров. Техническое переоснащение Сумского молочного завода ГП «Аромат» (цех по производству мягких сыров) Technology of slurry cheeses. Technical re-equipment of the Sumy Dairy Plant, State Enterprise "Aromat" (shop for the production of soft cheeses) |
| Authors: | Єресь, Ірина Олександрівна Ересь, Ирина Александровна Yeres, Iryna |
| Keywords: | сир молоко закваска сыр молоко закваска rice milk leaven |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | СНАУ |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко |
| Abstract: | На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та технічне переоснащення цеху. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и техническое переоснащение цеха. |
| Description: | At this stage of development of the economy there is an expansion of the range of this group of goods and technical re-equipment of the shop |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5834 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Єресь диплом.pdf | 3,93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.