Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5834
Title: Технологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів)
Other Titles: Технология рассольных сыров. Техническое переоснащение Сумского молочного завода ГП «Аромат» (цех по производству мягких сыров)
Technology of slurry cheeses. Technical re-equipment of the Sumy Dairy Plant, State Enterprise "Aromat" (shop for the production of soft cheeses)
Authors: Єресь, Ірина Олександрівна
Ересь, Ирина Александровна
Yeres, Iryna
Keywords: сир
молоко
закваска
сыр
молоко
закваска
rice
milk
leaven
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Abstract: На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та технічне переоснащення цеху. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и техническое переоснащение цеха.
Description: At this stage of development of the economy there is an expansion of the range of this group of goods and technical re-equipment of the shop
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5834
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єресь диплом.pdf
  Restricted Access
3,93 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.