Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5834| Назва: | Технологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів) | 
| Інші назви: | Технология рассольных сыров. Техническое переоснащение Сумского молочного завода ГП «Аромат» (цех по производству мягких сыров) Technology of slurry cheeses. Technical re-equipment of the Sumy Dairy Plant, State Enterprise "Aromat" (shop for the production of soft cheeses)  | 
| Автори: | Єресь, Ірина Олександрівна Ересь, Ирина Александровна Yeres, Iryna  | 
| Ключові слова: | сир молоко закваска сыр молоко закваска rice milk leaven  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | СНАУ | 
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко | 
| Короткий огляд (реферат): | На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та технічне переоснащення цеху. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и техническое переоснащение цеха. | 
| Опис: | At this stage of development of the economy there is an expansion of the range of this group of goods and technical re-equipment of the shop | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5834 | 
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Єресь диплом.pdf | 3,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.