Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5835
Назва: Технологія виробництва масла та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський молзавод» (цех із виробництва масла)
Інші назви: Технология производства масла сливочного и техническое переоснащение ООО "Богодуховский молзавод" (цех по производству масла сливочного)
Technology of production of butter and technical re-equipment of «Bogodukhov milk factory» (workshop for the production of butter)
Автори: Галета, Юлія Сергіївна
Галета, Юлия Сергеевна
Haleta, Yuliia
Ключові слова: масло
маслоутворення
вершки
масло
маслотворение
сливки
butter
transformation oil
cream
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішньому етапі в Україні молочна промисловість стоїть на досить високому рівні. Одним із основних напрямків де використовується молоко є виробництво масла. На сучасному етапі розвитку основним завданням для молокопереробних підприємств є виробництво конкурентоспроможної продукції, яка б за якістю та ціною не поступалася імпортній. Тому покращення їх якості і зниження вартості є важливими задачами. На сегодняшнем этапе в Украине молочная промышленность стоит на достаточно высоком уровне. Одним из основных направлений где используется молоко является производство масла. На современном этапе развития основной задачей для молокоперерабатывающих предприятий является производство конкурентоспособной продукции, которая по качеству и цене не уступала импортной. Поэтому улучшение их качества и снижения стоимости есть важными задачами.
Опис: At the present stage in Ukraine, the dairy industry is at a rather high level. One of the main areas where milk is used is the production of butter. At the present stage of development, the main task for dairy processing enterprises is the production of competitive products, which would not be inferior to quality and price. Therefore improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5835
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
галета.pdf
  Restricted Access
2,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.