Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5836
Назва: Технологія виробництва масла. Реконструкція ТОВ "Глобинський маслосирзавод" (цех із виробництва масла вершкового)
Інші назви: Технология производства масла. Реконструкция ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству масла)
Oil production technology. Reconstruction of LLC "Globinskiy maslosyrzavod" (shop for the production of butter cream)
Автори: Понпа, Валентина Володимирівна
Понпа, Валентина Владимировна
Ponpa Valentina Volodymyrivna
Ключові слова: молоко
високожирні вершки
масло
молоко
высокожирные сливки
масло
milk
high-wheel heights
oil
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.
Опис: Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5836
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Понпа Вступ ДПБ репозиторій.pdf
  Restricted Access
3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.