Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5836
Title: Технологія виробництва масла. Реконструкція ТОВ "Глобинський маслосирзавод" (цех із виробництва масла вершкового)
Other Titles: Технология производства масла. Реконструкция ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству масла)
Oil production technology. Reconstruction of LLC "Globinskiy maslosyrzavod" (shop for the production of butter cream)
Authors: Понпа, Валентина Володимирівна
Понпа, Валентина Владимировна
Ponpa Valentina Volodymyrivna
Keywords: молоко
високожирні вершки
масло
молоко
высокожирные сливки
масло
milk
high-wheel heights
oil
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.
Description: Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5836
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Понпа Вступ ДПБ репозиторій.pdf
  Restricted Access
3,17 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.