Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5838
Title: Технологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Other Titles: Технология производства варених колбас и техническое переоборудование колбасного цеха для ООО «Ворожба»
The technology of the production of cooked sausages and technical re-equipment of the sausage shop for "Vorozhba" LLC
Authors: Пушкар, Володимир Сергійович
Пушкарь, Владимир Сергеевич
Pushkar, Volodymyr
Keywords: технологія
варена ковбаса
м'ясо
технология
вареная колбаса
мясо
technology
boiled sausage
meat
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека.
Description: The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5838
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
пушкар.pdf
  Restricted Access
3,58 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.