Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5839
Title: | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» |
Other Titles: | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» Technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC |
Authors: | Максименко, Богдан Миколайович Максименко, Богдан Николаевич Maksimenko, Bogdan |
Keywords: | технологія варенo-копчена ковбаса м'ясо технология варено-капченая колбаса мясо technology sausage meat |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко |
Abstract: | Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека. |
Description: | The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5839 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DIPLOM мАКСИМЕНКО.pdf Restricted Access | 2,33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.