Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5840
Title: Розробка технології бездріжджового хліба
Other Titles: Разработка технологии бездрожжевого хлеба
Improvement of technology of soups using modified starch
Authors: Сухоставець, К. М.
Сухоставець, Е. Н.
Sukhostavets', K.
Keywords: хліб
хлібобулочні вироби
технологія бездріжджового хліба
хлеб
хлебобулочные изделия
технология бездрожжевого хлеба
bread
bakery products
technology of non-yeast bread
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства.
Description: The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
сухоставець.pdf
  Restricted Access
3,67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.