Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5840
Title: | Розробка технології бездріжджового хліба |
Other Titles: | Разработка технологии бездрожжевого хлеба Improvement of technology of soups using modified starch |
Authors: | Сухоставець, К. М. Сухоставець, Е. Н. Sukhostavets', K. |
Keywords: | хліб хлібобулочні вироби технологія бездріжджового хліба хлеб хлебобулочные изделия технология бездрожжевого хлеба bread bakery products technology of non-yeast bread |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства. |
Description: | The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сухоставець.pdf Restricted Access | 3,67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.