Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5841
Назва: Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)
Інші назви: Технология производства твердых сыров и техническое переоснащение Филиала «Охтирський сыркомбинат» ЧП «Рось» (цех по производству твердых сыров)
Technology for the production of hard cheeses and technical re-equipment of the branch "Okhtrsk cheese complex" PE "Ros" (workshop for the production of hard cheeses)
Автори: Балико, Філіп Сергійович
Балыко, Филипп Сергеевич
Balyko, Filipp Sergeevich
Ключові слова: сир
російський
гауда
сыр
росийський
гауда
cheese
russian
gaoud
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочним твердих сирів – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течение года высококачественными кисломолочным твердых сыров - важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличения объемов их производства.
Опис: Providing the population with high-quality sour-milk hard cheese throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5841
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Baliko_9_06_BakalavrVse_1111119999.output.pdf
  Restricted Access
1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.