Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5841
Title: Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)
Other Titles: Технология производства твердых сыров и техническое переоснащение Филиала «Охтирський сыркомбинат» ЧП «Рось» (цех по производству твердых сыров)
Technology for the production of hard cheeses and technical re-equipment of the branch "Okhtrsk cheese complex" PE "Ros" (workshop for the production of hard cheeses)
Authors: Балико, Філіп Сергійович
Балыко, Филипп Сергеевич
Balyko, Filipp Sergeevich
Keywords: сир
російський
гауда
сыр
росийський
гауда
cheese
russian
gaoud
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Забезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочним твердих сирів – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течение года высококачественными кисломолочным твердых сыров - важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличения объемов их производства.
Description: Providing the population with high-quality sour-milk hard cheese throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5841
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Baliko_9_06_BakalavrVse_1111119999.output.pdf
  Restricted Access
1,51 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.