Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5845
Title: Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху
Other Titles: Усовершенствование технологии соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей и проектирование технологического процесса кафе на 100 мест с расчетом холодного цеха
Improving the technology of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables and designing a technological process of a cafe for 100 places with the calculation of a cold cue
Authors: Афанас’єв, О. В.
Афанасьев, А. В.
Afanasyev, A. V.
Keywords: соус-майонез
напівфабрикат з органічних овочів
порошок з органічної моркви
соус-майонез
полуфабрикат из органических овощей
порошок из органической моркови
sauce-mayonnaise
semi-finished organic vegetables
organic carrot powder
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова
Abstract: Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Description: Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and technological scheme of production of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables has been developed. A project of technological documentation for a new dish has been developed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5845
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Афанас'єв О.В..pdf
  Restricted Access
2,43 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.