Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5845
Title: | Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху |
Other Titles: | Усовершенствование технологии соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей и проектирование технологического процесса кафе на 100 мест с расчетом холодного цеха Improving the technology of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables and designing a technological process of a cafe for 100 places with the calculation of a cold cue |
Authors: | Афанас’єв, О. В. Афанасьев, А. В. Afanasyev, A. V. |
Keywords: | соус-майонез напівфабрикат з органічних овочів порошок з органічної моркви соус-майонез полуфабрикат из органических овощей порошок из органической моркови sauce-mayonnaise semi-finished organic vegetables organic carrot powder |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова |
Abstract: | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Description: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and technological scheme of production of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables has been developed. A project of technological documentation for a new dish has been developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5845 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Афанас'єв О.В..pdf Restricted Access | 2,43 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.