Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5846
Title: Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»
Other Titles: Технология производства сарделек и сосисок и техническое переоснащение колбасного цеха ООО «Ворожба»
Technology of production of sausages and sausages and technical re-equipment of sausage shop "Vorozhba" Ltd
Authors: Ковпак, Віталій Віталійович
Ковпак, Виталий Витальевич
Kovpak, Vitaliі
Keywords: технологія
сосиски
м'ясо
технология
сосиски
мясо
technology
sausage
meat
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах. Метою технічного переоснащення є заміна морально застарілого обладнання на нове сучасне обладнання, а саме шприц вакуумний. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах. Целью технического перевооружения является замена морально устаревшего оборудования на новое современное оборудование, а именно шприц вакуумный.
Description: The main task of the meat processing industry, as one of the most important areas of the national economy and industry, is to meet the needs of the population in high-quality meat products. The purpose of technical re-equipment is to replace obsolete equipment with new modern equipment, namely a vacuum syringe.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5846
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ковпак.pdf2,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.