Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРиндич, Руслан Володимирович-
dc.contributor.authorРындыч, Руслан Владимирович-
dc.contributor.authorRyndych, Ruslan-
dc.date.accessioned2018-06-19T14:10:43Z-
dc.date.available2018-06-19T14:10:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5847-
dc.descriptionProviding the population with high-quality dairy and sour-milk products throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.uk_UK
dc.description.abstractЗабезпечення населення протягом року високоякісними молочними і кисломолочними продуктами – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течении года высококачественными молочными и кисломолочными продуктами – важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объёмов их производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectсметанаuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсыр кисломолочныйuk_UK
dc.subjectсметанаuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectcheese fermenteduk_UK
dc.subjectsour creamuk_UK
dc.titleТехнічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції)uk_UK
dc.title.alternativeТехническое переоснащение ПАТ «Пирятинский сырзавод» (цех по производству цельномолочной продукции)uk_UK
dc.title.alternativeTechnical re-equipment PAT «Pyriatinsky cheese factory» (workshop for the production of whole milk products)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Риндич Р.В..pdf2,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.