Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5847Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Риндич, Руслан Володимирович | - | 
| dc.contributor.author | Рындыч, Руслан Владимирович | - | 
| dc.contributor.author | Ryndych, Ruslan | - | 
| dc.date.accessioned | 2018-06-19T14:10:43Z | - | 
| dc.date.available | 2018-06-19T14:10:43Z | - | 
| dc.date.issued | 2018 | - | 
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко | uk_UK | 
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5847 | - | 
| dc.description | Providing the population with high-quality dairy and sour-milk products throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production. | uk_UK | 
| dc.description.abstract | Забезпечення населення протягом року високоякісними молочними і кисломолочними продуктами – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течении года высококачественными молочными и кисломолочными продуктами – важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объёмов их производства. | uk_UK | 
| dc.language.iso | other | uk_UK | 
| dc.publisher | СНАУ | uk_UK | 
| dc.subject | молоко | uk_UK | 
| dc.subject | сир кисломолочний | uk_UK | 
| dc.subject | сметана | uk_UK | 
| dc.subject | молоко | uk_UK | 
| dc.subject | сыр кисломолочный | uk_UK | 
| dc.subject | сметана | uk_UK | 
| dc.subject | milk | uk_UK | 
| dc.subject | cheese fermented | uk_UK | 
| dc.subject | sour cream | uk_UK | 
| dc.title | Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції) | uk_UK | 
| dc.title.alternative | Техническое переоснащение ПАТ «Пирятинский сырзавод» (цех по производству цельномолочной продукции) | uk_UK | 
| dc.title.alternative | Technical re-equipment PAT «Pyriatinsky cheese factory» (workshop for the production of whole milk products) | uk_UK | 
| dc.type | Other | uk_UK | 
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Диплом Риндич Р.В..pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.