Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5847
Title: | Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції) |
Other Titles: | Техническое переоснащение ПАТ «Пирятинский сырзавод» (цех по производству цельномолочной продукции) Technical re-equipment PAT «Pyriatinsky cheese factory» (workshop for the production of whole milk products) |
Authors: | Риндич, Руслан Володимирович Рындыч, Руслан Владимирович Ryndych, Ruslan |
Keywords: | молоко сир кисломолочний сметана молоко сыр кисломолочный сметана milk cheese fermented sour cream |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко |
Abstract: | Забезпечення населення протягом року високоякісними молочними і кисломолочними продуктами – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течении года высококачественными молочными и кисломолочными продуктами – важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объёмов их производства. |
Description: | Providing the population with high-quality dairy and sour-milk products throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5847 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Риндич Р.В..pdf Restricted Access | 2,3 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.