Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5848
Title: Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)
Other Titles: Технология производства сыра твердого и техническое переоснащение ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству сыра)
The technology of cheese production of solid and technical re-equipment of Globinskiy maslosyrzavod LLC (cheese production plant)
Authors: Леонов, Микола Сергійович
Леонов, Николай Сергеевич
Leonov, Mykola
Keywords: твердий сир
молоко
проектування
твердый сыр
молоко
проектирование
solid cream
milk
design
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Abstract: Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.
Description: Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5848
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Леонов М. С. диплом.pdf
  Restricted Access
1,98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.