Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5849
Назва: Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»
Інші назви: Технология производства варено-копченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха ПО «Сумской производственный комбинат»
The technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage shop "Sumy Industrial Complex"
Автори: Браженко, Володимир Володимирович
Браженко, Владимир Владимирович
Brazhenko, Volodymyr
Ключові слова: технологія
варенo-копчена ковбаса
м'ясо
технология
варено-капченая колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Короткий огляд (реферат): В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва ковбасних виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. В работе подробно рассмотрены технологические схемы производства колбасных изделий и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет рабочих, проанализированы энергозатраты и схемы контроля за технологическим процессом.
Опис: In this work, the technological schemes of sausage products production are considered in detail, raw materials, auxiliary materials and finished products are calculated, equipment has been selected for effective work of the shops, defined production areas and the calculation of workers, energy inputs and control schemes for the technological process have been analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5849
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Браженко.pdf
  Restricted Access
2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.