Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5849
Title: | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат» |
Other Titles: | Технология производства варено-копченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха ПО «Сумской производственный комбинат» The technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage shop "Sumy Industrial Complex" |
Authors: | Браженко, Володимир Володимирович Браженко, Владимир Владимирович Brazhenko, Volodymyr |
Keywords: | технологія варенo-копчена ковбаса м'ясо технология варено-капченая колбаса мясо technology sausage meat |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко |
Abstract: | В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва ковбасних виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. В работе подробно рассмотрены технологические схемы производства колбасных изделий и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет рабочих, проанализированы энергозатраты и схемы контроля за технологическим процессом. |
Description: | In this work, the technological schemes of sausage products production are considered in detail, raw materials, auxiliary materials and finished products are calculated, equipment has been selected for effective work of the shops, defined production areas and the calculation of workers, energy inputs and control schemes for the technological process have been analyzed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5849 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Браженко.pdf Restricted Access | 2,53 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.