Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5850
Title: Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Other Titles: Технология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха для ООО «Ворожба»
Technology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC
Authors: Жаровський, Борис Борисович
Жаровський, Борис Борисович
Zharovsky, Boris Borisovich
Keywords: технологія
напівкопчена ковбаса
м'ясо
технология
полукапченая колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Abstract: В роботі проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також описано обладнання ковбасного цеху та пропоноване технічне переоснащення ТОВ "Ворожба". В работе проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также описано оборудования колбасного цеха та предлагаемое техническое переоснащение ООО "Ворожба".
Description: The article analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; also described the equipment of the sausage shop the proposed technical re-equipment of "Vorozhba" LLC.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5850
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Жаровський Б.Б..pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.